Meteen naar de inhoud
Home » Blog » SEO Tips voor Niche Websites in de Gezondheidszorg

SEO Tips voor Niche Websites in de Gezondheidszorg

SEO voor gezondheidszorg

Goede SEO resultaten in de gezondheids-niche is een grote prestatie. Sinds een groeiend aantal medische en gezondheidszorg bedrijven online gaan, is de concurrentie van de gezondheid gerelateerde zoekwoorden aanzienlijk toegenomen.

Wat te verwachten van de gezondheid niche

Hevige concurrentie. Er is een groot aantal verschillende bedrijven in de gezondheidszorg die een enorm belang hebben bij ranking voor gezondheid-gerelateerde zoekwoorden. Dit kan zo zijn bij een medische organisatie, bij een tandarts, of bij een webshop.

Concurrenten met medische autoriteit. Tal van artsen bieden nu hun consult online aan. Zij hebben medische autoriteit in de ogen van zoekmachines en willen graag hoger scoren dan anderen in een bepaald zoekwoord. Hoe

Concurrerende gezondheidszorg websites. De gezondheid niche reuzen zoals healthline.com en webmd.com rangschikken voor vele gezondheid-gerelateerde zoekwoorden. Zij kunnen een van de sterkste concurrenten zijn vanaf het allereerste begin. Maar het hoeven niet altijd grote websites te zijn die succes hebben.

Eén van de websites die goed presteert in de gezondheidsniche is cogntionboosters.com. Wat ze goed doen is dat ze veel informatie bieden over de producten die ze verkopen. Dit is iets wat nodig is als je een klant in een funnel wil leiden.

Wikipedia. De top gratis online encyclopedie heeft een grote verscheidenheid aan medische informatie waardoor het moeilijk is om mee te concurreren.

Google zal het je moeilijk maken. Het spreekt voor zich dat de gezondheids niche uitzonderlijk gevoelig is en accurate informatie vereist op SERPs – vooral wanneer het over medische zaken gaat. Daarom is Google streng op wat het toont in de zoekresultaten. Ook dat is iets wat je in gedachte moet houden als je een gezondheidswebsite hebt, of er één wilt starten. Het is namelijk altijd belangrijk om je bewust hiervan te zijn.

Voordat je jouw project/bedrijf start in de gezondheids niche

Als je een blog website beheert. Zorg ervoor dat de teksten die je op je website publiceert uniek zijn en waarde creëren voor de lezer.

Als je een webwinkel hebt. Voldoe aan alle eisen om geneesmiddelen of andere gezondheidsproducten te verkopen.

Consultatie service. Word zelf een medicus of huur professionals in die met jou kunnen samenwerken.

Meer weten over SEO? Lees dan het volgende artikel: Wat is zoekmachine optimalisatie?

About Post Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *