Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Nieuw in Google: Passage indexering

Nieuw in Google: Passage indexering

Passage indexering Google

Google rolt komende tijd een nieuwe manier van indexeren uit. Namelijk: passage indexering. Maar wat houdt dit in? Wij leggen het voor je uit!

Passage indexering

Normaal gesproken indexeerde Google alleen volledige pagina’s in hun zoekmachine. Zocht je bijvoorbeeld op “marketing funnel”, dan liet toonde Google pagina’s die gaan over marketing funnels. Tegenwoordig kunnen de zoekresultaten van zo’n zoekterm er heel anders uitzien. Wanneer je nu Googled op “marketing funnel” zou het kunnen zijn dat je direct een antwoord krijgt op je vraag die wordt vertoond in de zoekmachine zelf. Je hoeft dus niet meer naar een website te gaan om het antwoord op je vraag te krijgen.

Het passage gedeelte hiervan, zit hem in de pagina die Google nu bovenaan laat zien. Dit hoeft niet meer een blog te zijn die alleen over marketing funnels gaat. Het kan een uitgebreide blog zijn over marketing in het algemeen, waarin een gedeelte van de tekst gaat over marketing funnels. Klik je op de website van het zoekresultaat? Dan ga je automatisch naar de feature snippet op de pagina die gaat over marketing funnels. Super handig!

About Post Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *